mushing, dogtrekking, obedience, dogfrisbee

Pejskiáda, Úvalno, 7.8.2010

16.08.2010 17:45

Vydali jsme se na cestu i přesto, že silně pršelo. Po cestě nás chytla bouřka, ale na místě bylo nakonec krásně... jen do té doby, než se déšť přemístil víc na sever. Takže chvíli po zahájení nás zastihl liják, který se nakonec po hodině přehnal a mohlo se pokračovat. S Jessie jsme šly ihned na řadu. Byla jsem s ní spokojená a rozhodčí očividně taky (i když všichni psi po tom dešti vypadaly jako prasátka) a tak jsme se umístily na krásném 2.místě.

Mimo to jsme se ještě přihlásily do doplňkových soutěží, které následovaly po samotné výstavě, ale tam jsme se neumístily. Absolvovaly jsme překážkovou dráhu, která byla naprosto příšerná. Samopadající tyčky, opravdu provizorní tunel nebo spíš "tunel" a slalom s mezerama snad půl metru (podotýkám, že tyčky byly tenké a světlé a nešly vidět). Neminula nás ani soutěž HAF 007, kde šlo o poslušnost. Ale ztratily jsme body na odložení a nebo naprosto fádních chybách, např. že povel štěkej se říká jen jednou a přitom se 3x ukazuje prstem. Nakonec jsme se ještě zúčastnily soutěže Ukaž co umíš.

Myslím, že pořadatelé organizaci výstavy zvládli na jedničku, a protože to byl již 4.ročník, tak určitě mnohé zlepšili. Ale faktem zůstává, že výstava ve Vítkově se mi líbila víc

FOTKY

Pejskiáda, Úvalno, 7.8.2010

Profi-Jessie, Petra Kolmanová © 2009 - 2012

Tvorba www stránek zdarmaWebnode